Småtips

Här kommer lite små tips som kan underlätta i din inredning. Många undrar hur de ska tänka kring soffbord, sängbord, gardiner och mattor. Här följer korta tips om de stora inredningsfrågorna.  Vill man göra sina inredningsdetaljer personliga kan man göra ett eget tryck på till exempel muggar, väskor eller anteckningsböcker. Hos Printoz kan du hitta flera produkter som du kan göra ditt eget tryck på. 

SOFFBORD

Ett bord vi ofta har svårt med. De är kostsamma och oftast väldigt klumpiga. Ett tips här är att välja ett mindre bord men fler som du kan lägga åt sidan när du inte har använd av dem. På så sätt kan du anpassa ditt utrymme efter eget behov.

GARDINER

Har man inte så högt till tak kan med lite fantasi och smart placering av gardiner få rummet att så större ut. Ett välkänt inredningstips som går ut på att man placera gardinerna precis under taket och låt längden sluta strax innan golvet.

GRYTLAPPAR

Då menar vi inte att ni ska pryda hemmet i grytlappar utan använda dem som underlag vi omflyttning av möblerna. Skjut under en grytlapp under varje ben så blir förflyttningen av möblerna betydligt lättare utan att vare sig golv eller er rygg tar skada.

TV-BÄNK

Slopa tv-bänken, eller i alla fall den traditionella. Tänka utanför ramarna här och våga experimentera. För visst vill vi ha lite avlastning yta under tv – och ibland inte – men behöver inte alltid handla om stora ytor. Skissa själv på några bord eller vad det kan vara ni kan tänka er använda, åk över till er lokala bygghandlare och sätt igång och bygg. På så sätt får ni ett unikt avtryck som alltid går hem.

MATTOR

Rummets bästa vän är mattorna och att inte använda dem är precis det samma som att bära skor utan strumpor – det går, men man vill undvika det. Med mattor kan du på ett systematiskt sätt skapa avdelningar i rummen; arbetshörnan, matplatsen och tv-rummet samtidigt som hemmet blir mer ombonat.